KURS  UPRAWNIAJĄCY  DO  ZAWODU  KELNER/KELNERKA

Dla absolwentów możliwość podjęcia atrakcyjnej pracy.

Możliwość rozłożenia płatności na raty.

PROGRAM KURSU

Obsługa konsumenta i doradztwo

Model porozumiewania:

klient - pracownik gastronomii

Higiena pracy i zapobieganie wypadkom

Zastosowanie sprzętów w gastronomii

Systemy obsługi w zakładach gastronomicznych

Przygotowanie sali konsumenckiej

Zasady organizacji imprez okolicznościowych

Obsługa stolika konsumenckiego w/g

standardów europejskich (obsługa kelnerska)

Miksologia, rodzaje dekoracji, receptury

Technika serwisu konsumenta

Pracownia - ćwiczenia

kelner

Warszawa, telefon: 605 610 202 lub 605 222 155

małe grupy szkoleniowedogodne terminy zajęćatrakcyjne ceny

Powrót na stronę główną: www.firmoskop.pl/centrum

najlepsze firmy